Apply for New Field Trips for International Students!(募集は終了致しました.)

※募集は終了致しました.(2021年8月30日 追記)

こんにちは.L-café です.

留学生向けの 2021 年度の夏季暇中のイベントの申込を近々開始します.

Hello. This is L-café.

We will soon start applications for summer vacations events in 2021.

Here is a self-check physical condition template sheet for 2 weeks prior to the event.[Click]

Please log in to Google with your Okayama University Gmail account if “Permission required” comes up on your screen when you click Application URL .

Event Date & Time Qualifications & Needs Number of Participants Application URL Caution Extra
Notification of a new Event outside of the campus for International Students (Hayashima English Day)

September 4

7:45 a.m. at Okayama University

1) You have to submit a self-check physical condition sheet for 2 weeks prior to the event 16

Apply Here!

Pilgrimage Experience in Shodo Island

September 8

All day

1) You have to bring at least 1,600 yen

2)You have to submit a self-check physical condition sheet for 2 weeks prior to the event

Apply Here!

Tamashima High school Teacher Assistant

September 23

9:00 a.m. at Shinkurashiki

12:00 a.m at Shinkurashiki

1) Education or Science major preferable

2) Be able to speak English (not have to be a native speaker)

3) No visit or travel to other prefectures during 8/1 to 9/23, 2021

4)You have to submit a self-check physical condition sheet for 2 weeks prior to the event.

Apply Here!

You have to have a work permission.

Wages: 1,477 yen per hour

Transportation fees will be reimbursed.